Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Träningsresor Spanien – Träningsresor Costa del Sol

 

Coworker Event arrangerar träningsresor till Spanska Andalusien som med sitt behagliga klimat är den perfekta destinationen för svenska idrottsföreningar som önskar fly den svenska kalla vintern för att kunna träna under optimala förutsättningar.

 

 

Träningsresor Spanien Golf Montecastillo

GOLF
Costa del Sol är ett av världens golfbanetätaste områden. Coworker Event samarbetar med tre högklassisga hotellanläggningar som alla har sin egen golfbana. Anläggningarna håller mycket hög klass och är var och en perfekta alternativ för golfklubbens årliga medlemsresa med eller utan egen PRO.

 

 

 

 

 

Träningsresor Spanien fotboll konstgräsFOTBOLL
I Torremolinos nära flygplatsen i Malaga finns både konst-och naturgräsplaner  i direkt närhet till bekväma hotell, stränder och shopping. Klimatet är utomordentligt och många av de allsvenska klubbarna väljer att förlägga sina träningsläger inför säsongsstarten på Costa del Sol.

 

 

 

 

 

Träningsresor Spanien Simning

SIMNING
Att kunna träna i utomhusbassänger under vintern är inget svenska simklubbar är bortskämda med… I Torremolinos nära flygplatsen i Malaga finns en 50-meters utomhuspool som är rätt tempererad helå året runt. Närliggande hotell gör upplevelsen perfekt för träningsresan.

 

Kontakta oss för ett oföpliktigande samtal!

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering