Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Konferensresor Spanien – Konferensresor Costa del Sol

Konferens i Sverige och konferensresor Spanien

 

Coworker Event hjälper ert företag med den större eller mindre konferensen, kanske på en kursgård eller konferensanläggning i Sverige. Vi syr ihop ett paket med alla de ingredienser som betecknar ett lyckat konferensarrangemang inklusive teambildande aktiviteter. Vi finns med på plats under hela processen så att ni kan fokusera på det som är viktigt under konferensen och slippa onödigt fix. Det sköter vi!

 

Vi hjälper även våra kunder med konferensresor i Sverige, till Spanien eller övriga världen. Vi samarbetar bla. med de bästa och mest prisvärda konferens och hotellanläggningarna på Costa del Sol och Costa de la Luz i Spanien.

 

Upplev den fantastiska staden Cadiz med dess underbara medelhavs cuisine, gemytet i staden och de helt otroliga stränderna som är de vackraste i hela Europa och på samma nivå som de finaste stränderna i Thailand. Kombinera konferensen med en unik strand-upplevelse där en surfkurs kan vara en trevlig aktivitet eller ett studiebesök till en närliggande Sherry-bodega i Jerez som är Sherryns hemvist.

 

Gör konferensresan till en oförglömlig upplevelse genom att kombinera skidåkning i Sierra Nevada, Spanien och härligt strandliv antingen på Costa de la Lus eller Costa del Sol i Spanien. Coworker Event syr ihop resan med direktflyg från valfri skandinavisk flygplats.

 

Kontakta oss för ett oförpliktigande samtal kring era konferensresor!

 

 

 

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering