Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Fotbollsresor Spanien – Fotbollsresor Malaga CF

Malaga

Staden med Europas bästa klimat ligger belägen i den södra delen av Spanien. Med en befolkning på ca 600 000 invånare är Malaga Andalusiens näst största stad efter Sevilla. Här råder ett lugnare tempo än i de nordligare städerna av Spanien, kanske för att solen skiner så mycket och för att värmen håller i sig långt in på senhösten. Här badar man i medelhavet i november!

Malaga är en kulturstad där både konstnären Pablo Picasso och Flamencon har sitt ursprung. När man inte besöker museum, konserter eller går på fotboll kan man ägna dagarna på stranden som ligger just intill centrum. Maten är välsmakande och här finner man ett brett utbud av olika sorters tapas och internationell mat i utsökta miljöer i Malagas mysiga, pittoreska centrum.

Fotbollsresa till La Liga ”Malaga Club de Futbol”.

Malaga CF är Costa del Sol fotbollstolthet. Malaga spelade för ett par år sedan kvartsfinal i Champions League och det var fotbollsfeber på Costa del Sol.

Något dystrare miner idag, Malaga CF sliter fortfarande efter sviterna med förra ägaren Al Thani från shejkdömet Qatar. Shejken är numera avsatt som ägare för klubben även om det juridiska ännu inte är helt avklarat. Shejken anklagas bl.a för förskingring av fotbollsklubben ekonomiska medler och förväntas inte dyka upp vid de kommande domstolsförhandlingarna i Malaga.

”Al Thani vete ya” skanderades det på läktarna när Malaga CF under förra säsongen 19/20  spelade  sina hemmamatcher, i ”La Liga Smartbank” som den näst högsta divisionen i Spanien numera heter. Vete ya – stick nu

Nu har sheijken till sist försvunnit och förhoppningsvis får klubben snart en ny stark ägare och kommer på fötter igen. Malaga CF med alla dess fans och stora fotbollskultur hör hemma i den översta divisionen.

Fin fotboll spelas det fortfarande på hemma arenan La Rosaleda och en fotbollsresa till Costa del Sol blir ett skönt och varmt avbrott till den regniga svenska hösten.

Varför inte kombinera med några golfrundor på några av världens förnämsta golfbanor såsom Valderama, Sotogrande eller Finca Cortesin. Coworker Event hjälper dig med allt från flyg, hotell, fotbollsbiljetter samt starttider på golfbanorna.

Fotbollsresor till Barcelona,  Madrid och övriga Europa

Coworker Event arrangerar också fotbollsresor utanför Andalusien och Spaniens gränser, ofta i samband med konferenser till någon av Europas  övriga fotbollshuvudstäder.

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, vi finns på plats och är ständigt uppdaterade på Costa de Sol, Spanien och övriga Europa.

info@coworker.se +34 622 35 04 69

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering