Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Fotbollsresor Spanien – Fotbollsresor Malaga CF

Malaga

 

Staden med Europas bästa klimat ligger belägen i den södra delen av Spanien. Med en befolkning på ca 600 000 invånare är Malaga Andalusiens näst största stad efter Sevilla. Här råder ett lugnare tempo än i de nordligare städerna av Spanien, kanske för att solen skiner så mycket och för att värmen håller i sig långt in på senhösten. Här badar man i medelhavet i november!

 

Malaga är en kulturstad där både konstnären Pablo Picasso och Flamencon har sitt ursprung. När man inte besöker museum, konserter eller går på fotboll kan man ägna dagarna på stranden som ligger just intill centrum. Maten är välsmakande och här finner man ett brett utbud av olika sorters tapas och internationell mat i utsökta miljöer i Malagas mysiga, pittoreska centrum.

 

 

Fotbollsresa till la Liga ”Malaga Club de Futbol”.

 

Malaga CF är Costa del Sol och Andalusiens stolthet i La liga. Malaga spelade för ett par år sedan i Champions League och det var fotbollsfeber på Costa del Sol. I kvartsfinalen blev de dock utslagna av Dortmund  efter några horribla misstag av domarna. Malaga spelade samma säsong till sig en plats i Europa League, men den platsen blev de ifråntagna av UEFA pga ekonomiska problem. Malaga har därefter fått skära i spelartruppen och många av de bästa spelarna har sålts vidare till storklubbar i Europa. Säsongen 13/14 landade laget på en 11 plats vilket ledde till att den nya tränaren Bernd Schuster fick sparken. Lagets nya tränare Javi Gracia verkar ha fått ordning på laget och har inlett säsongen 14/15 på ett stabilt sätt, genom att vinna ett par sommarturneringar samt en okey start på La Liga.

En fotbollsresa till Costa del Sol blir ett skönt och varmt avbrott till den regniga svenska hösten. Varför inte kombinera med några golfrundor på några av världens förnämsta golfbanor såsom Valderrama, Sotogrande eller Finca Cortesin. Coworker Event hjälper dig med allt från flyg, hotell, fotbollsbiljetter samt starttider på golfbanorna. Köp fotbolls och golfpaketen med hotell.

Fotbollsresor till Barcelona och Madrid

Coworker Event arrangerar också fotbollsresor, ofta i samband med konferenser till övriga Spanien och även Europa. På säsongsavslutningen 2014 hade vi till en av våra kunder ordnat med konferens och 120 biljetter till det som blev en oförglömlig final i La Liga mellan FC Barcelona och Atletico de Madrid.

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, vi finns på plats och är ständigt uppdaterade på Costa de Sol och övriga Spanien.

 

 

 

Kontakta oss direkt!

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* anger obligatoriska fält

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering