Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Kitesurfing Tarifa – Windsurfing Tarifa Spanien

Kitesurfing Tarifa - Windsurfing Tarifa SpanienSurfkurs i Tarifa Costa de la Luz

På Costa de la Luz – Ljusets kust ligger spanska Tarifa – Europas surfmecka nr 1 tillsammans med franska Biarritz. Tarifa är beläget på den spanska atlantkusten så långt söderut i Europa man kan komma, bara en halvtimme från Gibraltarklippan som utgör gränsen mellan Medelhavet och Atlanten. Närheten till den afrikanska nordkusten i form av Marocko är påtaglig och man ser från Tarifa mycket väl de vackra Atlasbergen i Marocko. Det tar endast 35 minuter med snabbfärjan från Tarifa till Tanger i Marocko som avgår flera gånger per dag.

Närheten till den afrikanska kontinenten är också förklaringen till att vindarna i Tarifa ofta är kraftiga och passar för alla typer av surfande. Här samlas vågsurfare, windsurfare och Kitesurfing Tarifa - Windsurfing Tarifa Spanienframförallt det numera mest populära typen av surfande: Kitesurfing entusiasterna året runt. Skådespelet är stort med flera hundra olika ”kitar” i luften samtidigt.

Längs den milsvida, finkorniga,vita, vilda och mycket vackra stranden i Tarifa som börjar vid själva staden och fortsätter norrut mot Barbate, Atlanterra och Cadiz.

I Tarifa kan man året runt testa sina surfkunskaper i Europas mest gynnsamma förhållanden. Kurser kan fås i alla surfsätten året runt. Att kombinera en konferens eller annan gruppresa med en surfkurs är ett populärt alternativ till den traditionella konferensen.

Kitesurfing Tarifa - Windsurfing Tarifa SpanienKontakta Coworker Event för ytterligare frågor kring resor till Tarifa samt offertförslag. info@coworker.se Tel. +34 622 35 04 69

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering