Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Gruppresor, företagsevent och kickoff

 

Vi arbetar med att skräddarsy trevliga resor efter just dina behov. Det är därför vi har så många nöjda kunder. Vi erbjuder möjligheter att göra kombinationer av vitt skilda slag såsom vinprovning och skidåkning på samma resa. Bara fantasin kan sätta några gränser.

 
Vi har under lång tid jobbat mycket med företag och hjälpt dem med kick off, event, företagsfest, företagsevenemang med mera. När man bokar en företagsresa från oss så kan vi lova låga priser och spännande aktiviteter på resmål av toppklass. Vi arbetar med resmål över hela världen men med ett större fokus på Spanien. Därför har vi kontakter med de flesta av de 3, 4 och 5 stjärniga hotellen i flera av de största städerna i Spanien, och har många gånger planerat fotbollsresor för att våra kunder ska få se några av de största klubbarna spela på plats.
 

  Det kan vara skönt för dig att få just den typ av resa som du vill att ditt företag ska åka på. Vi försöker alltid arbeta för att skapa en resa som passar dina önskemål och behov. När man delar en sådan här upplevelse så skapar det fina minnen och sammanhållning i gruppen. Det i sig leder till en mycket trevligare arbetsplats och en mer sammansvetsad och gladare grupp medarbetare. Låt oss nu tillsammans göra det bästa för att du och ditt sällskap ska få en resa med minnen för livet.

   
  Vi arbetar för att göra era resor så lätta att hantera som möjligt, därför använder vi endast en kontaktperson från vår sida som kommer att driva hela projektet från början till slut.

   
  Det finns såklart också många möjligheter att ordna gruppresor med mindre grupper.
  Kontakta oss för mer information!

Kunder

 • Sector
Hemsidor och google-optimering