Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Skidor & Golf Event på Costa del Sol

Skidåkning i Sierra Nevada & Golf på Costa del Sol

Tänk dig att på utlandskonferensen eller kompisresan kunna genomföra den lockande men nästan omöjliga kombinationen av skidåkning i absolut toppklass och golfspelande på några av Europas bästa banor vid medelhavskusten.

Det är inte många nordbor som känner till att denna fantastiska kombination är möjlig. Det är den, inte mer än 4 timmars flygresa bort… Var? Jo i södra Spanien, närmare bestämt Andalusien som anses ha det bästa klimatet i Europa med över 300 soldagar per år.

Boka Skidåkning Sierra Nevada

Sierra Nevada som skidorten heter har ett mycket utvecklat liftsystem med mer än 25 liftar och mer än det dubbla antalet nedfarter med bra fallhöjd. Här kan både nybörjaren och den avancerade åkaren få sitt…

Det längsta åket tar för en duktig skidåkare mer än en halvtimme och vi talar därför snarare om likheter med Alperna än med våra fjäll i Skandinavien.

Snötillgången då? 6 meter snö i backen de sista två vintrarna… Sällan mindre än 3 meter mellan december och april… Lockas Du av tanken att äta en riktigt god spansk lunch på uteserveringen i januarisolen, spendera eftermiddagen utan skidjacka i pisten, eller med något gott att dricka i solgasset på mellanstationen 2800 möh? Då är det här något för dig! Logi och Boka Golf på Costa del Sol, Spanienkonferensfaciliteterna håller mycket hög klass såväl som mysfaktorn i byn Sierra nevada (Pradollano 2025 möh)

Efter ett par dagar i backarna är det inte mer än 1 till 2 timmar med buss eller hyrbil ner till det resmål vid medelhavskusten som man föredrar:

* Lyxiga Puerto Banus i Marbella med sin jet-set marina, fina stränder och lyxiga atmosfär brukar locka många besökare. I området kring Puerto Banus finns ca 50 högklassiga golfbanor och en mycket trevlig atmosfär.

Boka Golf på Costa del Sol, Spanien

*Fuengirola, 20 minuter från flygplatsen i Malaga är en trevlig spansk turistort med långa fina stränder och mängder med bra golfbanor inom 15 minuters bilkörning.

Boka Golf på Costa del Sol, Spanien

*Malaga, storstad med 600 000 invånare och fantastiska tapasbarer. Bo mitt i staden eller vid den fina stranden Malaguettan.

Boka Golf på Costa del Sol, Spanien

*Nerja, med ”Balcon de Europa” Mysig ort med fantastisk atmosfär och strand. 2 golfbanor inom 15 minuters bilresa.

Säsongen för denna härliga kombination av skidåkning & golf sträcker sig från det att liftarna öppnar i slutet av november t.o.m början av maj. Golfsäsongen pågår året runt.

Kontakta oss för prisuppgifter och andra frågor via info@coworker.se eller tel. +34 622 35 04 69

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering