Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Om Coworker Event

Välkommen till Coworker Event

Coworker Event startades  2003 av Fredrik Eliasson i Stockholm. Fredrik har arbetat inom rese och eventindustrin sedan början av 1990 talet och kände att det var tid för att starta upp i egen regi med all sin erfarenhet med i bagaget.

I januari 2010 flyttade Fredrik med sin familj till Costa del Sol i Spanien, med målet att Coworker Event, förutom sina uppdrag inom rese och event-industrin i Sverige även skulle fungera som lokal partner och agent till skandinaviska företags-researrangörer som arrangerar resor till Andalusien/Costa del Sol. Bolaget arbetar idag inom följande tre huvudområden:

• Meeting & Events i Sverige.

• Agent och partner för skandinaviska researrangörer som producerar resor till Spanien/Andalusien/Costa del Sol

• Producent av företags och gruppresor till resmål i hela världen med betoning på Spanien

Fredrik själv fungerar som projektledaren i företaget och är den som kunderna arbetar tilsammans med i utformningen av resor och events. Fredrik har många års erfarenhet inom reseindustrin, vilket säkrar kvaliteten och medför stor kundlojalitet. Fredrik är också reseledare när kunderna önskar.

Coworker Event  sätter allra högsta fokus på serviceupplevelsen kunderna erhåller. Flexibilitet tillsammans med högsta kvalitet är nyckelord inom företaget. En annan viktig aspekt är förstås priset på resan/eventet. Vi arbetar med helt öppna kalkyler så att kunderna har möjlighet att följa kostnaderna under projektets gång. Vi arbetar också hårt för att få fram de allra bästa priserna på varje del i arrangemanget. Något som vi vet är viktigt för våra kunder och som vi dessutom får mycket beröm för. Av denna anledning har vi också en mycket hög grad av träffar på de olika offerter vi producerar.

Vad vi erbjuder

• Meeting & Event i Stockholm/Sverige

Vi skäddarsyr unika och kompletta events/möten/konferenser för företag, organisationer och andra grupper.

• Incoming & DMC andalusien/Costa del Sol/Spanien

För researrangörer fungerar vi som lokal destinationspartner specialiserade på Andalusien och i synnerhet Costa del Sol.

• Företags och gruppresor till resmål i hela världen. Vi specialiserar oss på Costa del Sol, Spanien, Europa och världen i nämnd ordning. ta kontakt med oss via e-mail eller telefon, för ett oförpliktigande  samtal om den tilltänkta resan

Välkommen till Coworker Event

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering