Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Snö & Strand Förslag på program

Förslag på program torsdag-måndag Byn och backarna i Sierra Nevada bakifrån i skymningen

Torsdag Efter landning på Malagas flygplats kl. 10.30 möts vi av Fredrik som är vår guide under resan. Vi går ombord på bussen som skall ta oss till Sierra Nevada på 2 timmar. Resan börjar vid havsnivå och stiger sedan uppåt till 2025 meter över havet. På vägen stannar vi för lunch på restaurante Mirador Casa Paco, här njuter vi av den fantastiska utsikten över den vackra och historiskt viktiga staden Granada samt bergskedjan Sierra Nevada. På håll ser vi det vackra, gamla moriska palatset Alhambra som araberna/morerna byggde under deras ca 700 år långa ockupation av Spanien. Alhambra är Andalusiens största turistattraktion och är en trevlig utflykt för den kulturellt intresserade. Vi njuter av den goda maten och äntrar sedan bussen igen för den sista halvtimmen upp till Pradollano/Sierra Nevada. Vårt hotell ligger mitt i byn Pradollano och här knäpper man av sig skidorna alldeles utanför hotellentrén. Byns alla attraktioner ligger också i direkt närhet till hotellet. Läget är A+ och hotellet som är **** bjuder bl.a också på ett fantastiskt SPA i mycket vacker miljö, med mängder av olika spännande SPA-attraktioner. Vi tar något att dricka i solen på någon av de soldränkta barerna alldeles vid hotellet innan det är dags för välkomstmiddag på en trevlig restaurang.

Fredag Vi samlas efter frukost och tar oss sedan de femtio meterna till skiduthyrningen där både skidor, pjäxor och liftkort redan är färdigpreparerade för oss så att vi ska få så mycket tid som möjligt i backen. Vi har för de som vill gemensam åkning med pistvisning för att lära känna backarna. För de övriga tar vi sikte på gemensam lunch i solen, ….ja självklart i backen. Snälla backar i Sierra Nevada

Afterski nere i byn på en av de soldränkta barerna med flamenco-toner i bakgrunden.På kvällen gemensam middag på en av hotellets trevliga restauranger. Det kommer att finnas tid för avkoppling, SPA och bad mellan skidåkningen och middagen.

Lördag  är i det här fallet vår avresedag från Sierra Nevada. Vi skall fortsätta resan i soldränkta och lyxiga Puerto Banus vid medelhavskusten. För att göra det bekvämt för våra deltagare ordnar vi så att så många rum som möjligt får behållas fram tills att vi blir hämtade av bussen kl.16.00- 17.00. På så sätt får vi en skön skidåkningsdag utan stress även under torsdagen. Man kan t.o.m. hinna med ett varv på SPA:et innan bussen tar oss ned mot kusten. Vid sex-sjutiden närmar vi oss storstaden Malaga som har ca 600.00 invånare. Eftersom hungern börjar falla på så stannar vi till vid katedralen och går på en ”Tour de Tapas” i Malagas mysiga gamla kvarter. Vi besöker 3 restauranger/barer där vi intar mellan 2-3 tapas på varje ställe och får också något gott att dricka. På den sista baren blir det även kaffe och efterrätt innan vi går mot bussen som tar oss till hotellet i Puerto Banus ca 22.30-23.00. Väl på hotellet blir vi serverade en välkomstdrink bestående av en Sangria för den som orkar…

Söndag Vi vaknar upp utvilade i vackra Puerto Banus. Vårt hotell är **** och ligger med sin tropiska trädgård precis vid stranden. Efter förmiddagens konferens på hotellet äter vi en god Paella-lunch på strandrestaurangen som följs av den prestigefyllda beach-volleyboll turneringen. Efter ett avsvalkande dopp i medelhavet förtjänas en liten siesta… Därefter träffas vi i hotellbaren för gemensam promenad till jet-set hamnen i Puerto Banus. Vi öppnar kvällen på en av de populäraste restaurangerna i hamnen, här äter vi en god avslutningsmiddag innan färden går vidare ut i det lyxiga nöjeslivet.

Måndag Flyget tillbaka till Stockholm lyfter kl. 12.00 och bussen hämtar på hotellet kl. 09.30.

Resefakta med tider i korta drag:

Torsdag

05.50-10.15 Flyg med Norwegian, SAS eller Ryanair från flygplats i Skandinavien – Malaga

11.15: Resa med buss mot Sierra Nevada

13.00: Lunch på restaurante Mirador Casa Paco

15.30 Ankomst Sierra Nevada. Hotell-Check-in sker på bussen, deltagare går direkt till rummen vid ankomst

17.00 Gemensam öl på solterrassen 19.00 Tre-rätters välkomstmiddag.

Fredag

08.00 Frukost

09.00 Skidutrustning och liftkort preparerat för gruppen på skiduthyrningen bredvid hotellet. Gemensam åkning med pistvisning för de som vill.

13.00 Lunch på solterrassen vid mellanstationen Borreguiles 2800 m ö h

16.00 After-ski i solen 18.00 SPA

20.30 Fem-rätters middag på en av hotellets restauranger

Lördag

08.00 Frukost

09.00 Gemensam skidåkning

13.00 Lunch på Borreguiles

17.00 Avresa med buss från hotellet mot Malaga och Puerto Banus. Deltagarna behåller i möjligaste mån rummen fram till avresa med buss

19.00 ”Tour de Tapas” i Malaga. Vi besöker tre tapasbarer i de gamla mysiga kvarteren i Malaga och kliver mätta och belåtna ombord på bussen igen kl. 22.00.

22.30 Ankomst hotellet, hotellincheckning sker på bussen.

23.00 Puerto Banus nöjesliv slår upp portarna för den som orkar…

Söndag

08.00 FrukostNu kör vi!

09.00-13.00 Konferens på hotellet?

13.00 Paella-lunch på strandrestaurang

15.00 Beach-Volleyboll-turnering

20.00 Hotellbaren

21.00 Middag i hamnen Puerto Banus

Måndag 08.00 Frukost

09.30 Avresa med buss mot flygplatsen i Malaga

12.20-16.30 Flyg: Malaga –Stockholm, Göteborg,Oslo Köpenhamn.

För ytterligare frågor eller offertförslag: Skicka ett mail till info@coworker.se eller  ring 08-501 64 089.

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering