Cabo Pino MarinaSkid�kning i Sierra NevadaKonferens i MarbellaNattliv

Fotbolls och golfresor till Malaga, Barcelona och Madrid

Coworker Event skräddarsyr fotbolls och golfresor enskilt eller som kombination för sina kunder. Vi har direkt kontakt med respektive fotbollsförening vad gäller biljetter till FC Barcelona, Atletico de Madrid samt Malaga CF. På så sätt kan vi erbjujda de absolut bästa priserna för dessa lag.

Vi kan även ordna med biljetter till övriga klubbar i spanska La Liga.

 

Malaga CF är Costa del Sol och Andalusiens stolthet i La liga. Malaga spelade för ett par år sedan i Champions League och det var fotbollsfeber på Costa del Sol. I kvartsfinalen blev de dock utslagna av Dortmund  efter några horribla misstag av domarna. Malaga spelade samma säsong till sig en plats i Europa League, men den platsen blev de ifråntagna av UEFA pga ekonomiska problem. Malaga har därefter fått skära i spelartruppen och många av de bästa spelarna har sålts vidare till storklubbar i Europa. Säsongen 13/14 landade laget på en 11 plats vilket ledde till att den nya tränaren Bernd Schuster fick sparken. Lagets nya tränare Javi Gracia verkar ha fått ordning på laget och har inlett säsongen 14/15 på ett stabilt sätt, genom att vinna ett par sommarturneringar samt en okey start på La Liga.

En fotbollsresa till Costa del Sol blir ett skönt och varmt avbrott till den regniga svenska hösten. Varför inte kombinera med några golfrundor på några av världens förnämsta golfbanor såsom Valderrama, Sotogrande eller Finca Cortesin. Coworker Event hjälper dig med allt från flyg, hotell, fotbollsbiljetter samt starttider på golfbanorna. Köp fotbolls och golfpaketen med hotell här.

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, vi finns på plats och är ständigt uppdaterade på Costa de Sol och övriga Spanien.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss direkt!

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* anger obligatoriska fält

Kunder

  • Sector
Hemsidor och google-optimering